Wendel'den Galatasaray'ı Üzecek Açıklama: "Zenit'te Asist Yapmaya Devam Edeceğim"

Zenit'in Rubin Kazan'ı 4-0 yendiği maçta Wendel, 1 asistle öne çıktı ve "Sezon boyunca asist yapmaya devam etmek istiyorum" dedi. 26 yaşındaki Brezilyalı, yeni sezonda 3 maçta 1 gol ve 6 asistle dikkat çekti. Bu açıklama, Galatasaray'a transfer ihtimalini zayıflatıyor.

Zenit'in Rubin Kazan'ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada maçın oyuncusu seçilen Wendel, performansıyla göz doldururken, yaptığı açıklamalarla Galatasaray'a transfer olma ihtimalini zayıflattı. "Sezon boyunca asist yapmaya devam etmek istiyorum" diyen Brezilyalı orta saha oyuncusu, yeni sezonda çıktığı 3 resmi maçta 1 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Zenit'in Rubin Kazan'ı 4-0 mağlup ettiği maçta Wendel, karşılaşmanın oyuncusu seçildi ve Galatasaray'ı üzecek açıklamalar yaptı.

Maç sonrası yaptığı açıklamada Wendel, "Umarım tüm sezon boyunca asist yapmaya devam ederim" dedi. Bu açıklama, Brezilyalı oyuncunun Zenit'te kalmaya devam edeceği şeklinde yorumlandı.

"Umarım böyle devam eder"
26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, "Sezona bu şekilde başlayacağımı düşünmüyordum. Süper Kupa maçında iki asist yaptım. Sezonun ilk lig maçında iki asist daha ve bugün bir asist daha yaptım. Önemli olan bunu sürdürmemiz. Umarım Maksim Glushenkov'a tüm sezon boyunca asist yapmaya devam ederim" dedi.

"Daha çok çalışacağım"
Açıklamalarına devam eden Wendel, "Zenit'e yardım etmek beni mutlu ediyor. Sadece takımıma yardım etmek ve Zenit'in benden istediği şeyi sahaya yansıtmak istiyorum. İstatistiklerimi geliştirmek için daha çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Wendel'in performansı
Brezilyalı orta saha oyuncusu, yeni sezonda çıktığı 3 resmi maçta 1 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.