WhatsApp dünyadaki tüm kullanıcılara emoji tepkilerini sunmaya başladı

Geçen ay özelliği tanıttıktan sonra, WhatsApp dünyadaki tüm kullanıcılara emoji tepkilerini sunmaya başladığını duyurdu.

 

Önümüzdeki günlerde WhatsApp sohbetlerinizde altı emojiden biriyle tepki verebileceksiniz: Yaşasın , Kırmızı Kalp , Sevinçten Gözyaşlarıyla Yüz , Ağzı Açık Yüz , Ağlayan Yüz ve Katlanmış Eller . Mesajlaşma uygulaması ayrıca iki özellik daha sundu: 2 GB dosya paylaşımı ve grup üyelerinin sayısı 512 kişiye yükseldi.

Mesaj tepkilerine ek olarak, uygulama artık önceki 100 MB sınırlamasından 20 kat daha fazla, 2 GB boyutunda dosya göndermenize izin verecek. Şirket, bunun özellikle video dosyalarını desteklemek için tasarlanmış gibi göründüğünü belirtti. Uygulama “küçük işletmeler ve okul grupları arasındaki işbirliğine yardımcı olacağını düşünüyoruz” ifadelerini ekledi. Aynı zamanda 512 kişiye kadar grup sohbeti oluşturma özelliğini de tanıttı, önceki sınırı iki katına çıkardı.

Özellikler önümüzdeki hafta iOS, Android, macOS ve Windows’ta kullanıma sunulacak, bu nedenle pek çoğunuz bunları tam olarak görmüyor olabilirsiniz. Ancak uygulamanın sunduğu yeniliklere bakarsak bunlar sadece bir başlangıç ​​olmalı. Çünkü WhatsApp daha önce tüm emoji ve cilt tonlarıyla reaksiyonları desteklemeyi planladığını söylemişti. Dolayısıyla mesajlara verilen tepki emojileri zamanla daha fazla olacaktır. Özellik yakında tüm kullanıcılara sunulmaya başlayacağı için uzun süre beklemeniz gerekmeyecek diyebiliriz. Uygulamanın güncel sürümüne sahip olduğunuza emin olmanız yeterli.

S Pen ve 15W şarjlı Galaxy Tab S6 Lite Yeni Varyantı görüldü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!
Teknoloji şirketlerinde işten çıkarmalar dünya genelinde devam ediyor!