WhatsApp, güncelleme çalışmalarına hız vermiş gibi görünüyor

Neredeyse her hafta ya yeni bir özelliğin test çalışmalarını ya da tamamlanarak kullanıcıların beğenisine sunulmasını duyuran Amerikalı teknoloji devi, bu haftayı da boş geçmedi.

İnternet tabanlı anlık iletişim devi tarafından yapılan açıklamaya göre, bundan sonra kullanıcılar özel ayarlarını kişiye göre belirleyebilecekler. Biraz daha detay verecek olursak, bildiğiniz üzere mevcut ayarlara göre Profil Fotoğrafı, Durum, Son Görülme ve Hakkında kısımları yalnızca 3 seçenekten biriyle ayarlanabiliyordu ki bunlar da Herkes, Kişilerim veya Hiç Kimse seçenekleriydi.

WhatsApp’ın yeni özelliği kullanıma sunuldu

Ancak güncelleme sonrası dileyen kullanıcılar, bu bölümde belirecek “Şunlar Hariç Kişilerim” seçeneğini de görecekler. Adından da anlaşıldığı üzere, söz konusu verilerini görebilecek kişiler ayarında, “Şunlar hariç kişilerim” kısmını seçen kullanıcıların karşısına, kimlerin söz konusu bilgilerini görmesini istemediğini seçebileceği liste çıkacak. Kullanıcılar buradan ister bir kişiyi isterse de birden fazla kişileri seçebilecek.

Bu sayede de artık seçilen kişiler, kullanıcının Profil Fotoğrafı, Durum, Son Görülme ve Hakkında bilgilerinden kısıtlananları göremeyecek. Bu yeni özellik sayesinde WhatsApp’ın gizlilik ayarlarına destek verme sözünü de tuttuğunu görüyoruz. Halen birçok heyecan verici yenilik üzerinde çalışan WhatsApp’ın önümüzdeki günlerde de yeni güncellemeler servis etmeye devam etmesi bekleniyor.

Capcom, Dragon’s Dogma 2’yi duyurdu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor