Whatsapp nihayet bu değişikliği gerçekleştirdi! Yeşil renkten hoşlanmayanlara müjde

WhatsApp, dünya çapında kullanılan bir uygulama olarak hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Yeni özelliklerle dikkat çeken WhatsApp, göz alıcı yeşil renginden hoşlanmayanlar için harika bir haber sunuyor.

WABetaInfo, WhatsApp kullanıcılarını sevindiren bir duyuru daha yaptı. WhatsApp, iOS beta sürümünde, kullanıcılara tercihlerine uygun varsayılan sohbet temaları seçme imkanı sunan bir özelliği test ediyor. Bunun yanı sıra, tema özelleştirme seçeneği de mevcut.

WHATSAPP'IN RENGİ RAHATSIZ ETMESİN

WhatsApp kullanıcıları, yeni tema özellikleri sayesinde farklı renk deneyimleri yaşayabilecekler. WABetaInfo'nun aktardığına göre, sohbet balonları için 5 farklı renk seçeneği sunulacak. Seçilen renk, uygulamanın tamamında varsayılan sohbet teması olarak kullanılabilecek ve değişiklikler sadece kişinin kendi arayüzünde görülebilecek. Bu özelliğin diğer kullanıcıların arayüzünü etkilemeyeceği belirtildi.

Yeni güncelleme ile birlikte, WhatsApp kullanıcıları artık sohbet tema özelliğini kişiselleştirebilecekler. Uygulama, düz renkler ve koyu açık temalı duvarlar arasından seçim yapma imkanı sunuyor. Ayrıca, kullanıcılar varsayılan duvar kağıdındaki görselin görünürlüğünü ayarlayabiliyor ve galerideki bir fotoğrafı sohbet duvar kağıdı olarak belirleyebiliyor. Yapay zeka tarafından oluşturulan profil fotoğrafları, okunmamış mesaj sayısı, gizlilik topluluk sohbetleri ve durum güncellemeleri gibi özellikler de yeni kullanıcı arayüzünde bulunacak, en son çevrimiçi olan kullanıcılarda dahil olmak üzere bu özellikler şu anda test aşamasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.