WhatsApp oldukça ses getirecek bir güncelleme üzerinde çalışıyor

Neredeyse her hafta karşımıza yeni bir güncelleme veya güncelleme haberi ile çıkan Amerikalı teknoloji şirketi, daha geçtiğimiz gün kullanıcılarına, mesajlara verilebilecek emoji destekli tepkilerdeki sınırlamaların kalktığı müjdesini vermişti.

Henüz bu güncellemeyi bile alamayan milyonlarca WhatsApp kullanıcısı varken, Amerikalı teknoloji devi daha şimdiden yeni bir özelliğe yoğunlaşmaya başladı bile. Şirkete yakın kaynaklardan sızdırılan bir görselde, durum ayarlama menüsünde mikrofon işaretinin belirdiği görülüyor. İşte görüntüyü paylaşan duyum hesabının iddiaları, bundan sonra WhatsApp profilinizde yer alan durum bilgisine ses kaydı ve hatta video bile koyabileceğiniz yönünde.

WhatsApp yeni özelliği ile heyecanlandırdı

Doğrusunu söylemek gerekirse, ses neyse de eğer durum bildirimine video koyma imkanı gelirse, WhatsApp gerçekten kendini aşan bir güncelleme yapmış olacak. Bugüne kadar hiçbir platformda bulunmayan böylesi bir yeniliğin WhatsApp tarafından ilk defa kullanıcılarına sunulması, zaten alanında bir numara olan şirketin koltuğuna iyice sahip çıkması manasına gelecektir.

Tabi bu özellik henüz resmiyet kazanmış değil. Bununla birlikte WhatsApp’ın bu aralar güncelleme konusunda ne kadar hevesli ve hızlı olduğunu düşündüğümüzde, bu konunun da birkaç gün içerisinde netleşeceğini söylemek yanlış olmaz.

Google Pixel 7 Pro satışları yanlışlıkla başladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

X kullanıcıları artık kendilerini engelleyen kullananların paylaşımlarını görebilecek
Google'dan dil öğrenmek isteyenlere müjde! Yapay zeka desteğiyle konuşma pratiği yapabileceksiniz
Ses Dalgalarıyla Deniz Yaşamını Canlandırmak: Avustralya'nın Resif Şarkısı Projesi
Tanol Türkoğlu: Teknoloji Kullanımında Güvenlik ve Etik Önemli
Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!