Whatsapp sohbette QR dönemi geliyor

Whatsapp yeni güncellemesi ile can sıkıcı bir duruma çözüm seçeneğini sundu. Yeni telefona geçen kullanıcılar eski telefonlarında olan sohbetlerini sunulacak olan QR kod desteği ile hızlı bir şekilde aktarma olanağına sahip olacak.

WHATSAPP'TAN YENİ GÜNCELLEME: QR KOD İLE HIZLI SOHBET AKTARMA

WhatsApp, yeni güncellemesi ile kullanıcıların sohbetlerini hızlı ve kolay bir şekilde yeni telefonlarına aktarmalarını sağlayacak bir çözüm sunuyor. Artık eski telefonunuzdaki sohbetleri QR kod desteği ile hızlıca yeni telefonunuza aktarabileceksiniz.

YENİ ÖZELLİK: QR KOD İLE SOHBET AKTARMA

Geçtiğimiz yıl yalnızca beta kullanıcılarına sunulan bu özellik, şimdi daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor. Bu yeni özellik sayesinde, sohbet aktarmak istediğinizde karmaşık yedekleme ayarları veya bilgisayar kullanarak kablolu aktarma işlemleri yapmanıza gerek kalmayacak.

CİHAZLAR ARASI UYUMLULUK

Yeni özellik, sadece Android cihazlar arasında değil, aynı zamanda iPhone ve Android cihazlar arasında da kullanılabilecek. Bu özelliği kullanmak için, WhatsApp'ın en son sürümünün cihazınızda yüklü olduğundan emin olmanız gerekiyor.

ADIM ADIM QR KOD İLE SOHBET AKTARMA

  1. WhatsApp'ı Güncelleyin: İlk olarak, WhatsApp uygulamanızın en son sürümünü cihazınıza yükleyin.

  2. Ayarlar Bölümüne Girin: Eski telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın ve ayarlar bölümüne girin.

  3. Sohbet Aktarma Seçeneği: Sohbetler kısmına girerek "Sohbetleri Transfer Et" seçeneğine tıklayın.

  4. QR Kod Oluşturma: Bu noktada karşınıza çıkan QR kodunu oluşturun.

  5. Yeni Telefonda QR Kodu Tara: Yeni telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açarak QR kodu tarayın. QR kodu okuttuğunuzda, WiFi Direct ile sohbetleriniz jet hızında yeni telefonunuza aktarılacak.

SONUÇ

WhatsApp'ın bu yeni güncellemesi, kullanıcıların sohbetlerini yeni telefonlarına hızlı ve zahmetsizce aktarmalarına olanak tanıyor. Cep telefonlarınızı kontrol ederek bu özelliğin size de sunulmuş olabileceğini kontrol edin ve sohbet aktarma sürecini daha kolay hale getirin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.