WhatsApp ’tan ekran görüntüsü alırsanız karşı tarafa bildirim gidecek

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp , yeni özelliklerini test etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kişi eklemeyi kolaylaştıran ve Face

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp , yeni özelliklerini test etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kişi eklemeyi kolaylaştıran ve Face ID/Touch ID ile uygulama şifre koyma özelliğini sunan WhatsApp, şimdi de ekran görüntüsü alındığında bildirim gönderme özelliğini test etmeye başladı.

Bildiğiniz gibi Snapchat’te ekran görüntüsü aldığınızda karşı tarafa bildirim gidiyordu. Şimdi de WhatsApp bu özelliği test etmeye başladı. Genellikle dedikodu için alınan ekran görüntüleri anında karşı tarafa bildirim olarak gidecek. Hem iOS hem de Android kullanıcılarını etkileyecek olan bu özelliğin yaz aylarında kullanıma sunulması bekleniyor.

WhatsApp’ın henüz test ettiği özellik ekran görüntüsü yakalama üzerine. Ancak iOS 12 ve Android Pie ile gelen ekran kaydı yapma özelliğini muhtemelen uygulama algılayamacaktır. Yani ekran görüntüsü almak yerine bildirim gitmesin diye artık ekran videosu çekmek zorunda kalabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!