WhatsApp yeni özelliklerle güncelleniyor

WhatsApp, kullanıcılara sunduğu deneyimi daha da geliştirmek ve güncelliğini korumak için yeni özelliklerle yenilenmeye devam ediyor.

WhatsApp için hazırlanan yeni güncelleme ile birlikte uygulamaya “Topluluklar” adı verilen yeni bir sekme eklenirken, mesajlara tepki bırakma özelliği de gelecek.

Bu güncellemeyle eklenecek yeniliklerin başında gelen “Topluluklar” özelliği, benzer grupların bir araya toplanmasına olanak sağlayacak. Örneğin iş ile ilgili tüm gruplar “İş” başlıklı bir topluluk altında toplanabilecek. Ya da bir işyeri için bir topluluk oluşturulup bunun altında farklı farklı gruplar kurulabilecek. Ayrıca topluluğun yöneticileri topluluk içindeki tüm gruplara aynı anda bildirim gönderebilecekler. Böylece ilgili tüm grupları aynı anda bilgilendirmeleri çok daha kolay hale gelecek.

Öte yandan grup konuşmalarında mesajlara tepki bırakma özelliği de yakında WhatsApp’a eklenecek. Dikkat çeken diğer iki özellik, dosya gönderme limitinin 2 GB’a yükseltilmesi ve aynı anda 32 kişi ile sesli görüşme yapabilme oldu. Bu özellikler de yakında uygulamadaki yerini alacak.

2022’de en çok indirilen uygulama TikTok oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor