Whatsapp'a yenilik: Mesaj silme geri alınabilecek

Milyonlarca insanın sosyalleşme ve iletişim platformu Whatsapp'a yeni özellik geldi. Birçok kişinin yanlışlıkla sildiği mesajlar, herkesten silecekken yalnız kendinden silenler artık mesajlarını geri alabilecek.

Whatsapp'a gelen yeni özellikle artık yanlışlıkla yalnız kendimizden sildiğimiz mesajları geri alabileceğiz. İşte bu güncellemenin detayları:

  • "Benden sil" işlemi artık geri alınabilecek. Kullanıcılara yapılan duyuruda, bir mesajı herkesten silmek isteyip yanlışlıkla yalnız kendinizden sildiğinizde bu işlemi geri alabileceğiniz belirtildi. Bu güncelleme ile silme işlemi daha kullanıcı dostu hale getiriliyor.

  • Mesajları herkesten silme özelliği: Bu özellik, gönderilen belirli mesajları bireysel bir sohbetten veya bir grup sohbetinden silmeyi sağlıyor. Özellikle yanlış sohbete mesaj gönderildiğinde veya gönderilen mesajda bir hata olduğunda işe yarayabilir. Grup yöneticileri, diğer üyelerin gönderdiği sorunlu mesajları sohbetten silebilir.

  • Grup yöneticileri mesajı herkesten silebilecek: Grup yöneticileri, gruptaki başka bir üyenin gönderdiği mesajları silebilecek. Bu özellik, uygun olmayan veya kötü amaçlı mesajları tüm üyelerden silerek özel grup ve toplulukların yönetilmesine olanak tanıyacak.

  • İki gün süre: Herkesten Sil özelliğini kullanabilmek için söz konusu mesaj gönderildikten sonra iki gün süre verilecek. Bu süre içinde mesaj silinebilecek.

Bu güncelleme, kullanıcıların iletişim deneyimini geliştirmeyi amaçlayan önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.