WhatsApp'tan büyük sürpriz! Yeni özellik kullanıcıları adeta mest edecek!

WhatsApp’tan heyecan verici bir yenilik duyurusu geldi! Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen popüler mesajlaşma uygulaması, kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapıyor. Yeni özelliği sayesinde, WhatsApp kullanıcıları artık uygulama üzerinden para kazanma fırsatı bulacak.

Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için düzenli olarak güncellemeler getiriyor. Bu güncellemeler, uygulamanın performansını artırmanın yanı sıra, kullanıcıları memnun edecek yenilikler sunuyor.

PARA KAZANMA ÖZELLIĞI YOLDA

Yakın zamanda WhatsApp’a eklenecek olan para kazanma özelliği, kullanıcılar arasında büyük bir heyecan yaratıyor. Android beta sürümünde test edilmekte olan bu yeni özellik, WhatsApp toplulukları aracılığıyla gelir elde etme imkanı sunacak. Özellik, kullanıcıların kurdukları toplulukları başka kullanıcılara devredebilmelerini sağlayacak.

YENI YÖNETICI VE ESKI YÖNETICILER

Bu yenilikle birlikte, topluluk yöneticileri topluluklarını başka bir kullanıcıya devredebildiklerinde, eski yönetici pozisyonunda kalmaya devam edecekler. Ancak, yeni yönetici görevi devraldıktan sonra eski yöneticileri yöneticilik görevinden çıkarma yetkisine sahip olacak. Bu süreç, tamamen tarafların arasındaki anlaşmaya bağlı olarak gerçekleşecek.

Bu güncelleme ile birlikte, WhatsApp, kullanıcılarına hem yönetim hem de gelir elde etme konusunda daha fazla esneklik sunarak, uygulamanın fonksiyonelliğini artırmayı hedefliyor. Özelliğin resmi olarak ne zaman aktif olacağı ise merakla bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.