WhatsApp’tan yeni özellik!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, üzerinde çalıştığı yeni özelliklerle kullanıcı deneyimini arttırmaya devam ediyor. Ortaya çıkan son detaylara göre şirket, platformdaki dağınık görüntüyü toparlamanıza izin verecek.

WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik yeni özellikler üzerinde çalışıyor ve bu yeniliklerle platformdaki dağınık görüntüyü düzenlemeyi hedefliyor.

YENİ FİLTRELEME ÖZELLİĞİ GELİYOR

WhatsApp, sohbetleri daha etkili bir şekilde yönetmeye olanak tanıyacak yeni bir filtreleme özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellikle kullanıcılar, kişi ve grup sohbetlerinden oluşan özel listeler oluşturabilecekler. Bu listelerle aynı adı taşıyan bir filtre, WhatsApp sohbet listesinin en üst kısmında otomatik olarak belirecek, böylece belirli konuşmalara hızlıca erişim sağlanabilecek.

İŞLETMELER İÇİN AVANTAJLAR

Yeni özellik, özellikle WhatsApp Business kullanıcıları için büyük avantajlar sunuyor. İşletmeler, müşteri görüşmelerini düzenli listelerde toplayarak, müşteri taleplerine daha hızlı yanıt verebilecek, ödemeleri izleyebilecek ve siparişleri daha etkin bir şekilde takip edebilecekler. Bu yenilik, işletmelerin iş süreçlerini daha verimli yönetmelerine katkı sağlayacak.

Bu yeni filtreleme özelliği, şu an geliştirme aşamasında ve kullanıcılara sunulacağı tarih henüz net değil. Ancak, bu yenilikle WhatsApp, hem kişisel kullanımda hem de iş dünyasında kullanıcılarına daha organize ve verimli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.