Wilfried Zaha İçin Crystal Palace'dan Şok Geri Dönüş İddiası

Geçen yaz Galatasaray'a katılan Wilfried Zaha'nın performansı eleştiriliyor. Crystal Palace'ın futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Galatasaray, Zaha için 9 milyon sterlin talep ederken, İngiliz basını bu durumu "Şok geri dönüş" ve "Şok transfer" ifadeleriyle duyurdu.

Geçen yaz Galatasaray'a transfer olan Wilfried Zaha'nın performansı, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında tartışmalara yol açtı. Zaha için eski kulübü Crystal Palace'ın devreye girdiği iddiaları gündeme gelirken, Galatasaray'ın futbolcu için 9 milyon sterlinlik bir ücret talep ettiği öğrenildi.

Geçen yaz bonservisi elinde olarak Galatasaray'a katılan Wilfried Zaha'nın performansı tartışma konusu olmuştu. Sarı-kırmızılı takımda geçirdiği bir yılın ardından eleştirilere maruz kalan Zaha için eski kulübü Crystal Palace'ın devreye girdiği öne sürüldü.

GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ ÜCRET BELİRLENDİ


NTV Spor'un Telegraph'tan aktardığı habere göre, Galatasaray, Zaha için 9 milyon sterlinlik bir ücret talep ediyor. Bu rakamın oldukça yüksek olduğu belirtilirken, Crystal Palace'ın futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katma ihtimalinin bulunduğu ifade edildi. İngiliz basınında yer alan bu transfer iddiaları "Şok geri dönüş" ve "Şok transfer" gibi ifadelerle karşılık buldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.