Will Smith, Oscar skandalının ardından sinemaya geri dönüyor

Oscar töreninde yaşanan tokat skandalı sonrasında gündemden düşmeyen ve hayranlarının kariyeri hakkında merak ettikleri Will Smith'in yeni bir rol için hazırlandığı açıklandı. Hollywood'un en talep gören oyuncularından biri olan Smith, bir dizi yeni projede yer almak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Ünlü oyuncu Will Smith, eşi Jada Pinkett-Smith'in sağlık sorunları nedeniyle saçlarının dökülmesiyle alay eden komedyen Chris Rock'a tokat atarak gündeme gelmişti. Bu olay, 94. Oscar Ödülleri'nde yaşanmıştı.

Smith, olayın ardından yaptığı açıklamada, "Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından yoksun bıraktım" ifadelerini kullanmıştı.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Smith'i 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men etmişti.

BİR ASKERİ CANLANDIRACAK

NTV'deki habere göre, Smith'in kariyeri nasıl etkileneceği merak konusu olmuştu. Ancak oyuncu, film projelerinde yer almaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktör, Chuck Hogan'ın "Devils in Exile" kitabından uyarlanan "Sugar Bandits" adlı gerilim türündeki filmde rol alacak. Bu filmde, Irak'ta savaşmış bir asker olarak Boston'da uyuşturucu ticaretini durdurmaya çalışan bir karakteri canlandıracak.

Smith'in Oscar tokadı sonrası ilk filmi, Antoine Fuqua imzalı "Emancipation" oldu. Oyuncunun yeni film projeleri arasında Bad Boys serisinin dördüncü filmi ve I am Legend'ın devamı da bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.