X (Twitter) yeni özelliğini resmen duyurdu! İlk olarak İphone ve İpad kullanıcılarına sunulacak

X (Twitter), bugün yaptığı duyuru ile kullanıcılarına şifresiz giriş imkanı sunuyor. Özellikle X Premium'a abone olmayan kullanıcılar için SMS ile iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğinin kaldırılmasının ardından, X artık iPhone ve iPad kullanıcılarına şifresiz girişi ücretsiz olarak sağlayacak.

X (Twitter), kullanıcılarına yeni bir giriş deneyimi sunmak için adım attı. Artık X, şifresiz giriş özelliğini başta iPhone kullanıcıları olmak üzere tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuyor. Bu güvenlik özelliği, özellikle X Premium'a abone olmayan kullanıcılar için SMS ile iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğinin kaldırılmasının ardından duyuruldu.

İOS KULLANICILARI İLK AŞAMADA ŞİFRESİZ GİRİŞE GEÇEBİLECEK

X, şifresiz giriş özelliğini ilk etapta iPhone ve iPad kullanıcılarına sunuyor. Ancak, ilerleyen dönemde bu özelliğin tüm cihazlarda kullanılabileceği belirtiliyor. Şifresiz giriş, X Premium'a abone olmayan tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

GEÇİŞ ANAHTARI İLE HESAP GÜVENLİĞİ SAĞLANIYOR

Kullanıcılar, X hesapları için geçiş anahtarı oluşturarak hesaplarına daha hızlı ve güvenli bir şekilde giriş yapabiliyor. Bu geçiş anahtarı, özellikle iOS platformunda başlangıçta sunulmuş olup, yalnızca Amerika'daki kullanıcılara açık durumda. Şifresiz giriş, mevcut hesaplar için geçerli olup, yeni hesaplar için etkinleştirilemeyecek.

GEÇİŞ ANAHTARI NASIL AKTİF EDİLİR?

Geçiş anahtarını aktif etmek için, X uygulamasını açtıktan sonra Hesabın – Ayarlar ve Gizlilik – Güvenlik – Hesap Erişimi – Güvenlik adımlarını takip edip, sonrasında Ek parola koruması altında Passkey’e dokunmak gerekiyor. Passkey (Geçiş anahtarı) eklenerek ekrandaki yönergeler izleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi
Ücretsiz Spotify kullanıcıları için kötü haber: Bu özellik sadece Premium abonelere sunulacak
Artık tablet, oyun konsolu ve modemler de TSE onaylı yenilenecek!
Microsoft'un Mobil Oyun Mağazası Yolda: Candy Crush ve Minecraft'ten Başlayacak
Google'a rakip olacak: OpenAI'dan yapay zekalı arama motoru!