Xabi Alonso'dan Açıklama: "Geleceğimle İlgili Yeni Bir Şey Yok"

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso, Bayern Münih ve Liverpool ile adının geçmesine rağmen geleceğiyle ilgili belirsizlikleri sürdürüyor. Haberin devamı...

Bayern Münih ve Liverpool ile adı geçen Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso, "Şu anda Bayer Leverkusen'in teknik direktörüyüm, geleceğimle ilgili söyleyecek yeni bir şeyim yok" dedi.

GELECEĞİYLE İLGİLİ BELİRSİZLİK

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso, Mainz maçı öncesi basın mensuplarıyla buluşarak geleceğiyle ilgili belirsizlikleri giderme çabasında. Adı Bayern Münih ve Liverpool ile anılan İspanyol teknik adam, mevcut görevinde olduğunu ve geleceğiyle ilgili henüz yeni bir açıklama yapacak durumda olmadığını ifade etti.

ALONSO'DAN AÇIK SÖZLER

Xabi Alonso, "Şu anda Bayer Leverkusen'in teknik direktörüyüm, geleceğimle ilgili söyleyecek yeni bir şeyim yok. Bu konuda bir belirsizlik olduğunu biliyorum, ancak şu anki odak noktamız önümüzdeki maçlarda alacağımız başarılar. Spekülasyonlarla uğraşmak yerine takımımıza odaklanmalıyız" şeklinde konuştu.

BAYERN MÜNİH İLE İLGİLİ SORULAR

Başarılı teknik adam, Bayern Münih'ten herhangi bir çağrı gelip gelmediği yönündeki sorulara ise net bir yanıt vermedi. "Bu yalnızca bir varsayım. Şu an için söyleyecek yeni bir şeyim yok. Bayer Leverkusen'e odaklanmalıyız" diyerek geleceğiyle ilgili belirsizlikleri sürdürdü.

BAŞARILI SEZON

42 yaşındaki teknik adam yönetimindeki Bayer Leverkusen, bu sezon ligde ve Avrupa'da 32 maçta kaybetmedi. Alonso'nun liderliğindeki takım, bu maçlarda 28 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Ligdeki istikrarlı performansıyla dikkat çeken Bayer Leverkusen, gelecekte Xabi Alonso'nun yönetiminde nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı