Xabi Alonso'nun unuttuğu yıldız için Beşiktaş iddiası!

Bayer Leverkusen, Bundesliga'da şampiyonluk sonrası bu sezon da güçlü bir performans sergiliyor. Teknik direktör Xabi Alonso yönetimindeki takım, Şampiyonlar Ligi'nde iki galibiyet alırken, Bundesliga'da 5. sırada yer alıyor.

Bayer Leverkusen, geçtiğimiz sezon Bundesliga'da kazandığı şampiyonluğun ardından bu sezon da etkileyici bir performans sergileyerek hem iç hem de dış sahada önemli başarılar elde ediyor. Ancak, Çek golcü Patrik Schick, yeterince süre bulamadığı için takımdan ayrılma isteğiyle gündemde.

Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga'da şampiyonluk yaşayarak tarihi bir başarı elde eden Bayer Leverkusen, bu sezona da güçlü bir başlangıç yaptı.

Teknik direktör Xabi Alonso yönetimindeki takım, Şampiyonlar Ligi’nde 2'de 2 yaparken, Bundesliga'daki 6 maçta topladığı 11 puanla lider Bayern Münih’in 3 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor.

Bayer Leverkusen'in Çek golcüsü Patrik Schick, bu sezon yeterince süre alamadığı için ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünüyor. İspanyol basınından Fichajes’in haberine göre, Beşiktaş, Schick ile ilgileniyor. Beşiktaş, yaz transfer döneminde de 28 yaşındaki futbolcunun peşindeydi ve ocak ayında tekrar devreye girebilir.

22 milyon euro piyasa değeri bulunan Patrik Schick, bu sezon Bayer Leverkusen'de tüm kulvarlarda 7 maçta 1 gol attı ve toplamda 240 dakika süre aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.