Xiaomi 12 Ultra'nın koruyucu kılıfı ortaya çıktı

Gelen bilgilere göre, Xiaomi Youpin platformunda Xiaomi 12 Ultra için yeni koruyucu kapaklar tespit edildi ve amaçlanan model de belirtildi.

Başka bir deyişle, yeni kasalar Çinli teknoloji devinin amiral gemisi 12 serisinin bir parçası olacak olan yaklaşmakta olan 12 Ultra akıllı telefonu içindi. Özellikle, bu, kapağın arkasında görülebilen kesiklere dayanarak daha da doğrulanıyor.

Son zamanlarda , akıllı telefonun arka tarafında büyük bir dairesel kamera modülü ile tasvir edildiği 12 Ultra’nın renderlerı ortaya çıkmıştı. Kapakta da bu tasarımla uyumlu olacak şekilde benzer bir kesik var. Ayrıca arkada da beş görüntü sensörünü net bir şekilde görebiliyoruz. Özellikle, koruyucu kapağın arkasında LED flaş ve başka bir sensör modülü dahil olmak üzere toplam yedi oyuk bulunuyor.

Şimdiye kadar bildiğimiz kadarıyla, Xiaomi 12 Ultra’nın arkasında, ultra geniş açılı lens ve periskopik telefoto lens için iki 48 megapiksel sensörle eşleştirilmiş en az 50 megapiksel birincil sensör olması bekleniyor. Diğerlerinin özellikleri hala bilinmiyor, ancak lenslerin yeni ortaklığın bir parçası olarak Leica tarafından yapılması bekleniyor. Şu anda sahip olduğumuz tüm bilgiler bu, bu yüzden biraz daha beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy A ve M serisi telefonlarda LG piller bulunacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google fotoğraflar'a yeni özellik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor