Xiaomi 13 özellikleri ile heyecan yaratıyor

Görünüşe göre Xiaomi 13 ondan çok önce piyasaya sürülebilir ve umduğumuz kadar heyecan verici olursa, Apple’ın üzerindeki şimşeklerden bir kısmını çalabilir.

Bu, iyi haberi paylaşmak için Çin sosyal medya platformu Weibo’ya giden en iyi sızıntı yapan Dijital Sohbet İstasyonundan geliyor.

Görünüşe göre, Xiaomi 13 Kasım 2022’de piyasaya sürülebilir – Xiaomi 12 Aralık 2021’de piyasaya sürüldüğü için bu beklenenden daha erken. Sızıntı, ilerlemenin geçen yıldan bir ay önce olduğunu ve bunun daha erken bir lansmana işaret edeceğini söylüyor.

Bunların hepsi Xiaomi’nin amiral gemisinin Çin lansmanı ile ilgili – Aralık ayından çok sonra neden sadece 12’nin reklamlarını gördüğünüzü merak ediyorsanız, bunun nedeni küresel lansmanın Mart 2022 olmasıydı. Bu modelin Xiaomi 13 için tekrarlanmasını beklerdik.

Dijital Sohbet İstasyonu doğru tahmin ediyorsa, Xiaomi 13 bir ay önceden gelebilir ve bu nedenle Apple’ın en yeni iPhone’larına daha yakın bir rakip olabilir; bu, şaşırtıcı derecede erken bir lansman olsa da, muhtemelen bundan çok önce gelmeyecektir. Ayrıca, küresel lansmanını Samsung Galaxy S23 ailesi ile aynı zamanda gerçekleştirebilecek olan küresel tanıtımın da ileri sürüldüğünü görebiliriz.

Sızıntı, yeni telefonların – çoğulluğa dikkat edin: telefonlar –  muhtemelen standart modelin yanında bir Xiaomi 13 Pro anlamına geliyor – Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini alacak (12 modelin 8 Gen 1’e sahip olduğu göz önüne alındığında, bir olasılık) ve Android 13 kullanacak, telefonlardan biri (muhtemelen daha büyük olanı) 2K ekrana sahip olacak.

Bu özelliklerin hiçbiri oyunun kurallarını değiştirmiyor – temelde tam olarak beklediğimiz gibi – ancak bu yaklaşan telefon serisiyle ilgili bir resim çizmeye başlıyorlar.

Pokémon Snap 24 Haziran’da Switch Online’a geliyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Türkiye'nin 'yapay zeka' raporu: 20 yılda şirket sayısı 5'ten 1.195'e çıktı!
Türkiye'de işsizlik yüzde 30 olacak: Tarih verildi!
Google fotoğraflar'a yeni özellik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!