Xiaomi 13 Ultra'nın tarihi sızdırıldı

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni performans canavarı akıllı telefonu Xiaomi 13 Ultra’nın merak edilen detayları belli olmaya başladı.

Akıllı telefonlar artık öylesine yüksek teknolojik özelliklerle donatılmaya başladı ki, bir sonraki modelde daha ne yapılabilir sorusunun cevabı da zorlaşmaya başladı. Yeni bir akıllı telefon alacak kişilerin ilk baktığı şeylerin başında gelen kamera performansı konusunda artık yeni amiral gemisi modeller adeta zirveye oynuyor.

Hatta orta segment bir akıllı telefon ile üst seviye bir cihazın çektikleri fotoğraflar arasında normal kullanıcıların tercih yapması bile günden güne zorlaşıyor. Bu durumun sebebi ise artık teknolojinin çok ilerlemiş olması ve normal bütçeli telefonların bile çok iyi fotoğraf çekebilmesi.

Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi sızdırıldı!

İşte burada da devreye yakınlaştırma, ışık performansını ayarlama, yapay zeka desteği sunma gibi ekstra özellikler giriyor. Bu konularda herkesten daha iddialı olan Xiaomi Ultra serisi ise, yeni modeli olan Xiaomi 13 Ultra ile çitayı adeta arşa çıkaracak.

Çinli kaynaklara göre yeni Ultra modeli Mart ayının sonlarına doğru tanıtılıp Nisan ayının başlarında ise satışa sunulacak. Üstelik, Xiaomi 12 Ultra’nın global pazarda satışa sunulmamasına rağmen Xiaomi 13 Ultra’nın tüm dünya genelindeki akıllı telefon kullanıcılarının beğenisine sunulacağını da hatırlatalım. Telefonun en çok merak edilen arka kamera yapısında ise, yine 4’lü bir kurulumun bulunacağı ve bu lenslerin merkezinde ise 108MP’lik bir kameranın olacağı gelen bilgiler arasında.

Elektrikli otomobiller piyasayı beklenilenden daha erken ele geçirebilir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
ABD, yeni yeşil gözlü otonom tankıyla gövde gösterisi yapıyor! 12 tonluk tank test sürüşünde!