Xiaomi 15 Serisinin fiyatları ifşa edildi

Xiaomi’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi Xiaomi 15 ve 15 Pro’nun fiyatları sızdırıldı. Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden güç alması beklenen bu modellerin fiyatlarında artış olacağı belirtiliyor.

Teknoloji dünyasının dev isimlerinden biri olan Xiaomi, yakında tanıtacağı yeni amiral gemisi Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro modelleriyle teknoloji severlerin ilgisini şimdiden çekmeyi başardı. Özellikle fiyat-performans dengesiyle kullanıcılarının beğenisini kazanan Xiaomi, yeni serisiyle yine iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ancak sızıntılara göre, bu yıl fiyatlarda dikkat çekici bir artış yaşanacak.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Xiaomi 14 serisi, 3999 yen (yaklaşık 565 dolar) başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuştu. Ancak yeni serinin başlangıç fiyatının 4599 yen (yaklaşık 650 dolar) olacağı öne sürülüyor. Xiaomi 15 Pro modelinin fiyatı ise 5499 yen (yaklaşık 775 dolar) olarak sızdırıldı.

Xiaomi 15 serisinin Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle güçlendirilmesi ve gelişmiş özellikler sunması beklenirken, bu fiyat artışının cihazların sunduğu üst düzey performansla dengelenip dengelenmeyeceği şimdiden merak konusu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.