Xiaomi, ilk defa açık tasarımlı bir kulaklık modeli olan "Xiaomi Open Earphones"u duyurdu

Xiaomi'nin son kulaklık tasarımı, kulağa takılan modellerden hoşlanmayanlar için ideal! Şirket, yeni açık tasarım kulaklığını duyurdu, kullanıcılarına kulağa takmadan müzik keyfi sunuyor. İşte Xiaomi Open Earphones'ın özellikleri ve fiyatı...

Kulaklık teknolojisi sürekli olarak ilerliyor ve kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik çeşitli seçenekler sunuyor. Xiaomi, bu gelişmelere ayak uydurarak kulağa tam olarak oturmayan ancak ses kalitesinden ödün vermeyen açık tasarımlı yeni bir kulaklık modeli olan "Xiaomi Open Earphones"i tanıttı.

XİAOMİ OPEN EARPHONES ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Open Earphones modeli, kulağın üst kısmına konumlandırılarak ergonomik bir tasarım sunar. Nikel titanyum alaşım kablolar, esnek yapıları sayesinde kolay ayarlanabilir. 17mmx12mm sürücüler ve DLC diyagramları, kulaklığın LHDC kodeğiyle 96kHz frekansına kadar çıkabilmesini sağlar. Hi-Res Audio Wireless Gold etiketi ile kablosuz olarak en iyi ses aktarımını sunar ve yüksek kaliteli ses deneyimi sağlar. Özel bir sistem, kulaklıktaki ses sızıntısını önler ve 10mm sızıntı önleyici ses ünitesi içerir. Çift mikrofon sistemi, çağrı sırasında arka plan gürültülerini azaltarak daha net ve berrak iletişim sağlar. Tek bir şarj ile 7.5 saat kullanım süresi sunar ve kutusuyla birlikte bu süreyi 38.5 saate kadar uzatabilir.

XİAOMİ OPEN EARPHONES FİYATI

Xiaomi Open Earphones kulaklık modeli, 103$ fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google ve Harvard Üniversitesi insan beyninin iç yapısını haritalandırdı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterini AKINCI İHA buldu: İşte özellikleri!
Güneş patlaması 2025 yılında Dünya'yı vurabilir!
SİHA nedir ve nerelerde kullanılır?
iPhone telefonlarda renkler değişiyor!