Xiaomi'den Teknoloji Şaheseri: Tuşsuz Telefon Dönemi Başlıyor!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı telefon teknolojisinde yeni bir dönemin kapılarını aramaya hazırlanıyor. Şirketten sızdırılan bilgilere göre, Xiaomi, tamamen tuşsuz bir akıllı telefon geliştirme stratejisine başladı. "Project Zhuque" kod adıyla anılan bu cihaz, 2025 yılında piyasaya sürülmesi.

 

Xiaomi, akıllı telefon teknolojisinde bir devrime imza atmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre, şirket "Project Zhuque" kod adıyla anılan tamamen tuşsuz bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Bu yenilikçi cihazın 2025 yılında tanıtılması bekleniyor.

Xiaomi, bu telefon ile kullanıcılara yepyeni bir akıllı telefon deneyimi sunmayı hedefliyor. Cihaz, fiziksel tuşlardan tamamen arındırılmış bir tasarıma sahip olacak ve minimalist estetik anlayışını benimseyecek. Ayrıca, cihazın tam ekran tasarımıyla dikkat çekeceği ifade ediliyor.

"Project Zhuque" adını taşıyan bu cihaz, 2025'te piyasaya sürüldüğünde hareketle kontrol edilebilen, basınca duyarlı alanlara ve sesli komutlarla çalışan özelliklere sahip olacak. İnce çerçeveleri ve tamamen ekran kaplı bir tasarımı ile kullanıcıların ilgisini çekeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca Xiaomi, bu yeni cihazda optimize edilmiş ekran altı kameralar üzerinde çalışıyor. Sızdırılan bilgilere göre, "Project Zhuque", Snapdragon 8+ Gen 4 yonga seti ile donatılacak ve böylece yüksek performans sunacak.

Bunun yanı sıra, Xiaomi'nin katlanabilir tuşsuz bir telefon modeli üzerinde de çalıştığı belirtiliyor. Bu modelin, "Project Zhuque" ile birlikte 2025'in ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.