Xiaomi'den üst düzey elektronik süpürge

Evde temizlik yapmayı çok farklı bir seviyeye taşımayı başaran bu yeni akıllı elektronik süpürge sayesinde, hayat çok daha kolay hale gelecek

Evde temizlik yapmayı çok farklı bir seviyeye taşımayı başaran bu yeni akıllı elektronik süpürge sayesinde, hayat çok daha kolay hale gelecek. İşte haberimizin detayları.

Üst model MIJIA, şu an için şirket tarafından üretilen en teknolojik elektrikli süpürge olarak biliniyor. Elektronik süpürgelerde lazer kullanımını da ilk defa gerçekleştirilen bu model, muhtemelen diğer şirketlere de örnek olacak. Elektronik süpürgenin sahip olduğu lazer sayesinde oda taraması daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek.

Şirketin yeni üretmiş olduğu bu modelin 3 farklı temizleme modu bulunacak. Süpürme ve paspaslama modu, yalnızca süpürge modu ve yalnızca paspaslama modu. Tüm modlar, her temizliğin kendine özgü olmasını sağlayacak ve böylece kullanıcısına daha büyük bir destekte bulunacak.

Bu ürünün en çok dikkat çeken diğer özelliği ise odayı çok hızlı bir şekilde tanıyabilmesi. Sadece bir kez temizlik yaptıktan sonra ürün artık odayı tanımış olacak. Üstelik akıllı telefonunuz üzerinden yükleyeceğiniz uygulama sayesinde, bu elektronik robotu istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. Eğer bataryasının bittiğini anlarsanız cihaz otomatik olarak kendi şarj sistemine geri dönecek.

Özelliklerini kısaca okuduğunuz bu ürün hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus ön inceleme

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Whatsapp'a Dev Yenilik: Etkinlik Planlama Özelliği Geliyor!
iPhone'da bulunan kilit ekranı özelliği Android'e de geliyor
Amazon'un satışları ilk çeyrekte arttı!
Kan grubuna göre hastalık riskleri neler? En şanslılar o kan grubuna sahip olanlar çıktı
On milyonlarca kişi WhatsApp'a gizlice giriyor!