Xiaomi'den YouTube Premium sürprizi! 6 aya kadar ücretsiz armağan

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'den YouTube Premium sürprizi! 6 aya kadar ücretsiz armağan edilecek! O modellerle sınırlı olacak...

Xiaomi, kullanıcılarına YouTube Premium aboneliği dağıtarak video seyretme deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Çinli teknoloji devi, YouTube ile yaptığı iş birliği kapsamında bazı modelleri için ücretsiz YouTube Premium erişimi sağlayacak. Bu hamle, kullanıcıları reklamsız video seyretme, arka planda oynatma, offline video seyretme ve YouTube Music aboneliği gibi özelliklerle buluşturarak kullanıcı memnuniyetini artırmayı amaçlıyor.

YOUTUBE PREMIUM HEDİYESİ HANGİ XIAOMI MODELLERİ İÇİN GEÇERLİ?

Xiaomi'nin YouTube Premium hediyesi, belirli modeller için farklı sürelerde geçerli olacak. Örneğin, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro kullanıcıları bu tekliften 6 ay süresince yararlanabilecekken, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 13T, Xiaomi Pad 6, Xiaomi Pad 6S Pro, Xiaomi 14 ve Xiaomi 14 Ultra modelleri için süre 3 ay olarak belirlenmiş durumda. Redmi Note 12 serisi, Redmi Note 13 serisi ve Poco X6, Poco X6 Pro, Poco M6 Pro kullanıcıları ise 2 aylık ücretsiz deneme süresine sahip olacaklar.

Bu teklif, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak ve daha önce YouTube Premium kullanmamış kullanıcılar için geçerli olacak. YouTube Premium'un sunduğu avantajlar arasında reklamsız video seyretme, videoları indirme ve çevrimdışı seyretme, arka planda video oynatma ve YouTube Music'e erişim gibi özellikler bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çiftçilik hayranları için heyecan verici haber! Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu sızdırıldı!
Yapay zekanın babası Hinton, devletlerin kesinlikle yapması gerekenleri açıkladı
Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Küçükşabanoğlu: Türkiye’de yapay zekâ marka oluşturacağız
İki şirket "Air Pro' ibaresi için kapıştı
Gökbiliminde Yeni Keşif: Kartal Bulutsusu'ndaki Yaratılış Sütunları