Xiaomi'nin akıllı yaşam ürünleri oldukça ilgi çekti

Xiaomi merakla beklenen en yeni AIoT ürünlerini Barselona’daki lansmanda gözler önüne serdi. Yeni Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, eğlenceyi ve akıllı yaşamı herkes için yeniden tanımlıyor.

Xiaomi merakla beklenen en yeni AIoT ürünlerini Barselona’daki lansmanda gözler önüne serdi. Yeni Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Pro, eğlenceyi ve akıllı yaşamı herkes için yeniden tanımlıyor.

Xiaomi yeni AIoT ürünlerini tanıttı. Yeni AIoT ürünler arasında eğlence deneyiminde devrim yaratmayı hedefleyen Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro ve Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra yer alıyor. Xiaomi, bu yeni olağanüstü ürünlerle dünya genelindeki tüketiciler için kesintisiz ve daha sürükleyici bir deneyim sunarak insanların teknolojiyle etkileşim kurma şeklini değiştirmeye hazırlanıyor.

Xiaomi Buds 4 Pro

Geliştirilen TWS özellikleri ve gösterişli tasarımıyla Xiaomi’nin en yeni kulaklığı, inanılmaz ses ayrıntılarıyla yüksek kaliteli bir dinleme deneyimi sunuyor. Xiaomi Buds 4 Pro, Yüksek Çözünürlüklü Kablosuz Ses desteğinin yanı sıra 990kbps’ye kadar veri aktarım hızı ve 32 bit’e kadar bit derinliği sağlayan Sony’nin LDAC teknolojisiyle öne çıkıyor. Xiaomi Buds 4 Pro’nun ayrıca, kullanıcıları istenmeyen gürültülerden etkili bir şekilde izole eden 48 dB’ye kadar derinliğe sahip etkileyici bir aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor.

Xiaomi Watch S1 Pro’nun bütünleşik kullanıcı arayüzü tasarımı ve optimize edilmiş animasyonlarının kusursuz entegrasyonu, arayüz estetiğini ve ekran akışkanlığını geliştirerek benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ayrıca, gelişmiş senkronizasyon özellikleri, cihazlar arasında bildirim alma süresindeki gecikmeyi ortadan kaldırarak sorunsuz ve zahmetsiz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Saat, aynı zamanda Xiaomi akıllı telefonlara özel eşleştirmeyi kolaylaştıran ve kurulum sürecini basitleştiren özelliklere sahip.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Xiaomi’nin çift süspansiyon sistemine sahip ilk scooter’ı olan Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, zorlu arazilerde bile inanılmaz derecede yumuşak ve güvenli bir sürüş sunuyor. Gelişmiş çift süspansiyon sistemi ile şasi yüksekliğinin artırılması sayesinde sürücüler, engebeli yüzeylerde seyahat ederken bile daha iyi görüş ve denge elde ediyor. Lastik patlaması riskini azaltmak için Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, sürücülerin güvenliğini sağlayan ve kullanıcıların sürüş deneyimini geliştiren daha büyük delinmez ve sızmayı engelleyen 10 inç Xiaomi DuraGel lastiklerle donatıldı.

Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra, saatte 25 km hıza ulaşmasını ve %25’e kadar eğimli yokuşları kolaylıkla tırmanabilmesini sağlayan etkileyici, üst düzey özellikleriyle öne çıkıyor. Etkileyici 940W maksimum dişli motor gücü ve ultra uzun ömürlü bataryası, kullanıcılara endişelenmeden 70 km’ye kadar seyahat etme özgürlüğü veriyor. Yepyeni S+ modu, scooter’ın heyecan verici ve keyifli bir sürüş için şaşırtıcı derecede süratle hızlanmasını sağlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!