XRP ve SEC davasında yeni bazı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) sürekli olarak XRP üzerine gidiyor. Onun kayıtsız bir şekilde menkul kıymet satışı yaptığını iddia eden bu kurum söylediklerinde son derece ciddi. XRP ise her ne olursa olsun kendini aklamak istiyor.

Bu kripto para biriminin kurucuları mahkemeye önemli bir isteğini kabul ettirdi.

ABD Sulh Hâkimi Sarah Netburn, konuyla ilgili son derece önemli bir gelişmeye imza attı. Ripple CEO’su tarafından dile getirilen bir istek kabul edildi. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Binance ile ilgili kayıtların incelenmesi için başvurmuştu.

Ripple ile alakalı kayıtsız menkul kıymet satma davası yepyeni bir boyuta ulaştı. 2 Ağustos 2020 tarihinde Binance Holdings Limited şirketinden bir belge istendi. Bu belgenin ismi “davayla ilgili ve başka yollarla elde edilemeyen” belge olarak geçiyordu.

Bu belgenin isminden anlaşılacağı üzere mahkemede kritik bir konuma sahip olma potansiyeli gösteriyor. Mahkeme heyeti XRP kurucusu tarafından yapılan bu isteği kabul etti. Böylece davanın seyri XRP yönünde gelişti. SEC ise beklemediği bir darbe almış oldu.

26 milyon XRP balinalar tarafından hareket ettirildi: Fiyatlar değişiyor

Dünyanın en büyük kripto para birimleri içerisinde yer alan Ripple tamamen bağımsız olduğunu göstermek için elinden gelen tüm gücünü kullanıyor. Şimdilik Ripple daha avantajlı görünse bile yine de ilerleyen dönemlerde işler değişebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kripto Para Haberleri

Adgager ve GAG Token: Araştırma Dünyasının Yeni Dijital Para Birimi
Yatırımcılar Bu 2 Gelişmeye Güveniyor! Bitcoin Zirveleri Gözlüyor
Bitcoin Fiyatı 2021 Seviyelerine Geri Döndü! Uzman: Sırada Bu Seviyeler Var!
Bitcoin’de sert yükseliş
Sıcak Gelişme: Ünlü Kripto Para Borsası İşlemleri Durdurdu! Milyonlar Kayıp