X'te erişim problemi: Twitter çöktü mü?

Sosyal medyada bazı kullanıcılar X yani eski adıyla Twitter'a erişim problemi yaşıyor. 24 saatlik kesinti ve hata tespit raporunu inceleyen X kullanıcıları "Twitter çöktü mü, akışta mesele mu var?" gibi sorulara yanıt arıyor.

Sosyal medya kullanıcıları, eski adıyla Twitter olan X platformuna erişim sorunu yaşıyorlar. Kullanıcılar, 24 saatlik kesinti ve hata tespit raporlarını inceleyerek "Twitter çöktü mü, akışta bir sorun mu var?" gibi soruların yanıtlarını arıyorlar.

DownDetector gibi platformlardan alınan verilere göre, X/Twitter'da kullanıcılar anasayfalarını güncelleyemiyorlar. Bu grafik, günün saatine göre tipik rapor hacmine göre son 24 saat içinde gönderilen sorun raporlarının bir görünümünü gösteriyor. Bazı sorunların gün boyunca bildirilmesi yaygın olabilir. Downdetector, yalnızca sorun raporlarının sayısının, o saatteki tipik hacminden önemli ölçüde yüksek olduğu durumları bildirir. Bu, kullanıcıların yaşadığı kesintilerin ve erişim sorunlarının göstergesidir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.