Yabancı Damat'ın 'Niko'su Özgür Çevik evlendi!

Özgür Çevik, Yabancı Damat dizisinin sevilen karakteri 'Niko' ile tanınan başarılı oyuncu ve müzisyen, 4 yıllık sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlendi. Düğün, Karaköy'de gerçekleşti ve Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş gibi birçok ünlü isim katıldı. Çevik, evlilik teklifinin detaylarını da paylaştı.

Yabancı Damat dizisiyle tanınan Özgür Çevik, 4 yıllık sevgilisi Hatice Kartoğlu ile evlendi. Düğün, ünlü isimlerin katılımıyla Karaköy'deki şık bir mekânda gerçekleşti.

Özgür Çevik, Yabancı Damat dizisiyle hafızalara kazınan başarılı bir oyuncu ve müzisyen olarak, 4 yıllık sevgilisi Hatice Kartoğlu ile hayatını birleştirdi. Düğün, Karaköy’deki şık bir mekânda gerçekleşti ve birçok ünlü ismin katılımıyla renklendi.

2004-2007 yılları arasında yayınlanan Yabancı Damat dizisinde 'Niko' karakteriyle tanınan Çevik, evlilik teklifinin detaylarını da paylaştı. Kameralar karşısında, "Evlilik teklifini nasıl yaptınız?" sorusuna, "Şu arka sokakta oldu. Bir restorana gittik, yer ayırttık, orada yapmayı düşündüm ama masalar çok iç içeydi. Bugün yapamayacağım galiba dedim. Sonra bir sokak gördüm ve hiç beklemediği bir anda fotoğraf çekilelim dedim. O esnada videoyu açtım. Böylece oldu, güzel geçti. İkimiz de titriyorduk" yanıtını verdi. Düğün, Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş ve Hasibe Eren gibi ünlü isimlerin katılımıyla da dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.