Yağışlı Havada Korkunç Kaza: Bursa'da 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda meydana gelen trafik kazasında Sedat Sungur yönetimindeki araç, karşı şeride geçerek Necati Turan'ın aracıyla çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Trafik normale döndü.

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki Küçükbalıklı Mahallesi'nde yağışın neden olduğu kaygan zeminde meydana gelen trafik kazasında, Sedat Sungur'un kullandığı araç, kontrol kaybı sonucu karşı şeride geçerek Necati Turan'ın aracıyla çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Trafik akışı kısa süreliğine kontrollü sağlandıktan sonra normale döndü.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Küçükbalıklı Mahallesi'nde 11 Eylül Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, yağış nedeniyle kayganlaşan yol üzerinde Sedat Sungur yönetimindeki 61 ABE 166 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve Necati Turan'ın kullandığı 16 JMM 55 plakalı SUV tipi araçla çarpıştı.

Kazada, hurdaya dönen araçtaki sürücü Sedat Sungur ile Hasan Alper (42) hayatını kaybetti. Diğer aracın sürücüsü Necati Turan ise yaralandı.

Olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye gönderildi. Yaralı Necati Turan, ilk müdahalenin ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Sedat Sungur ve Hasan Alper'in cansız bedenleri ise Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kazanın ardından bölgede trafik akışı bir süre tek şeritten polis ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı, ardından araçların kaldırılmasıyla normal seyrine döndü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.