Yağmur başlayınca sel bölgesinde çalışanlar tahliye edildi

Yağmur başlayınca sel bölgesinde çalışanlar tahliye edildi İnsanlar sel korkusuyla bölgeyi terk ederken o hortumla çanak anten yıkadı -Şanlıurfa'da "Başka memlekette yaşayamam" dedirten görüntüler Şanlıurfa'da akşam saatlerinde yoğun bir şekilde tesirini gösteren yağmur sebebiyle sel...

Yağmur başlayınca sel bölgesinde çalışanlar tahliye edildi

İnsanlar sel korkusuyla bölgeyi terk ederken o hortumla çanak anten yıkadı

-Şanlıurfa'da "Başka memlekette yaşayamam" dedirten görüntüler

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da akşam saatlerinde yoğun bir şekilde tesirini gösteren yağmur sebebiyle sel bölgesinde çalışanlar derhal tahliye edilirken bir vatandaşın hortumla çanak anten yıkaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Şanlıurfa'da akşam saatlerinde süregelen dolu yerini şiddetli yağmura bıraktı. Selin vurmuş olduğu bölgelerden biri olan Karakoyun Deresinin çevresindeki mahallelerde çalışan personel, derhal tahliye edildi. Kısa sürede yükselen sular daha öncesinden temizlenen bazı ev ve işyerlerini bastı.

Şiddetli yağmur altında hortumla çanak anteni yıkadı

Şiddetli yağmur ilgin görüntülerin de oluşmasına neden oldu. Ekipler bölgeden çıkmadan ilkin evleri denetim ederek içeride yurttaş olup olmadığına baktı. Evlerinde olan vatandaşlar kepçelerin ağzına bindirilerek suyun içinden geçirildikten sonrasında güvenli bölgelere götürüldü. Şiddetli yağmur ve yükselen sulara aldırış etmeyen bir yurttaş da eline almış olduğu hortumla yağmurun altında çamura bulanan çanak anteni yıkadı. Sepekli motosiklete binen iki şahıs de suların arasından geçerek güvenli bölgeye geçti. Askeri vasıta da vatandaşlara sıcak lahmacun dağıttı. Karakoyun Deresinde de su seviyesi yükselirken akıntının sertliği arttı. Yaklaşık yarım saat devam eden yağmur, selin etkili olduğu alanda göle neden oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Erdoğan MHP ile ilişkisini bozmaz
Nagehan Alçı'dan canlı yayında itiraf: Rasim'den neler çektim
Elektronik kelepçeli gizli tanık yurtdışına kaçtı
Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor