Yakalanmamak için estetik operasyon geçirip kendini kardeşine benzetmiş! Polisler şaşkına döndü!

6 ilde 19 ayrı suçtan aranan kadının, yakalanmamak için kardeşinin kimlik kartını kullandığı ve kendisini ona benzemek için yüz estetiği yaptığı belirlendi. A.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar...

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları çalışmalarda, tüzel şirketlerin kullanımında bulunan çeklerin çalındığı ve üzerlerinin doldurularak yeniden piyasaya sürüldüğü bilgisine ulaştı.

Yapılan araştırma sonucunda, çeklerin 6 ilde 19 ayrı suçtan arandığı belirlenen A.C. adlı kadın tarafından çalınarak piyasaya sürüldüğü tespit edildi. Jandarma ekipleri, Beyoğlu'nda bir evde yaşadığı öğrenilen A.C.'yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Evde yapılan aramada, çeşitli şirketlere ait çek koçanları, çok sayıda kaşe ve mühür ele geçirildi.

Sorguya alınan A.C.'nin, yakalanmamak için kardeşinin kimlik kartını kullandığı ortaya çıktı. Ayrıca, fotoğrafı benzemek için kilo verdiği ve yüz estetiği yaptırdığı belirlendi. Bu sayede arama noktalarında ve yol kontrollerinde yakalanmadığı anlaşıldı.

A.C.'nin yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiği de ortaya çıktı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince sorgusu tamamlanan A.C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bir çay kaşığı tüketmek kabızlığı önlüyormuş!
Türkiye Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 272 Satıcı Yakalandı, 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
Depremlerin Ardından Kahramanmaraş ve Hatay'da Afetzedelerin Su Mücadelesi
KKTC'de asgari ücret, 29.640 TL olarak belirlendi
Cem Yılmaz'dan Bomba Duyuru: G.O.R.A. Serisine Yeni Film Geliyor!