Ayakkabı Devi Halka Arz Ediyor: Dağıtılacak Lot Miktarı Açıklandı!

FLO, bünyesine kattığı markalarla büyümeye devam ederken, borsa yatırımcıları arasında büyük bir heyecan yaratan halka arz başvurusunda bulundu. Şirketin halka arzında 87 milyon lot dağıtılacağı duyuruldu.

Ayakkabı Devi FLO Halka Arz Başvurusuyla Büyük Heyecan Yarattı

Ayakkabı sektörünün devlerinden FLO, bünyesine kattığı birçok markayla büyümeye devam ederken, halka arz başvurusu yaparak borsa yatırımcıları arasında büyük bir heyecan yarattı. Şirketin halka arzında 87 milyon lot dağıtılacağı açıklandı.

Borsa İstanbul’da halka arz olan şirketlere bir yenisi daha ekleniyor. Türkiye’nin güçlü ayakkabı devi FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) halka arz için başvuruda bulundu.

FLO'nun halka arzında 87.157.894 pay bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemiyle sunulacak. Halka arz fiyatı ve BIST kodu, SPK onaylı izahname açıklandıktan sonra kesinleşecek.

FLO, halka arz sürecinde Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile işbirliği yapacak. Yatırımcılar halka arzda T1-T2 bakiyesi kullanamayacak.

Halka arzın ardından Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görecek olan FLO'nun halka açıklık oranı yüzde 12 olarak belirlendi. Şirketin bu yılın sonuna kadar halka arz edilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.