Yalı Çapkını dizisinde ayrılık

Yalı Çapkını'ndan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Tarık karakterine yaşam veren Baran Bölükbaşı'nın peşinden bir isim daha ekibe veda etti.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik ayrılık yaşandı. Dizide Pelo karakterini oynayan Buçe Buse Kahraman ekibe veda etti. Dizideki rolünden ötürü sosyal medyada fanların hakaretlerine maruz kalan oyuncu, birçok kez bu konuda açıklama yapmıştı. 

YALI ÇAPKINI'NIN PELO'SU DİZİDEN AYRILDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; “Yalı Çapkını” dizisinde ikinci sezon için hazırlıklar sürerken bomba bir ayrılık yaşandı. Geçen sezona damgasını vuran dizinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman yeni sezon öncesi ekibe veda etti. Buçe Buse Kahraman yeni dizi ve film görüşmelerini değerlendirmeye başladı.

BUÇE BUSE KAHRAMAN KİMDİR?

Yalı Çapkını dizisinde rol alan Buçe Buse Kahraman, 1 Nisan 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda oyuncu olmaya karar veren Kahraman, üniversitede 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümüne yerleşti. İlk projesini 2017 yılında Kötü Çocuk sinema filminde Cansu karakterini canlandırarak oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra ilk dizi projesi olan Çarpışma dizisinde Meltem karakterine hayat vermiştir. Oyuncu son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol aldı. 

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak