Yalı Çapkını Dizisinden Üzücü Haber: Ekrana Veda Tarihi Belli Oldu!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrollerinde olduğu Yalı Çapkını dizisinin 7 bölüm sonra sezon finali yapacağı ortaya çıktı. Yeni bölümde neler yaşanacağına dair detaylar da paylaşıldı..

Yalı Çapkını adlı dizinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un olduğu biliniyordu. Ancak dizinin 7 bölüm sonra sezon finali yapacağı haberleri seyircileri şaşırttı. Star TV kaynaklarından edinilen bilgiye göre, sezon finali bölümüyle birlikte dizinin ikinci sezonunun sona ereceği açıklandı. Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonu ise Eylül ayında ekranda olacak.

Yeni bölümde neler yaşanacağına dair detaylar da paylaşıldı:

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya'nın başrolde olduğu Yalı Çapkını, 65. bölümüyle bu akşam 20.00'de Star TV'de izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölümde yaşanacaklar şu şekilde özetleniyor:

Ferit, yataktaki manzaranın ev halkını derinden etkilemesinin ardından güvenlik zaafı olduğunu düşünerek Abidin'e öfke duyar. Hattuç, geçmişteki bir anıyı hatırlatarak asıl hedefin kendisi olduğunu açıklar. Bu olayın etkisiyle Hattuç, evde hiç kimsenin zarar görmemesi için sıkı önlemler alır. Ökkeş'in ölüm haberi Akın'ı intikam planları yapmaya iterek, Ferit ve Akın arasında çatışma başlar. Ferit, Seyran'ı mutlu etmek için büyük bir sürpriz hazırlarken, Akın büyük bir plan için harekete geçer.

Dizide ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay ve Gülen Gedikoğlu gibi isimler de rol alıyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği dizinin senaristliğini ise Mehmet Barış Günger yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Motosikletle çocuğa çarpıp kaçmıştı, şüpheli yakalandı
İBB, Ali Selim Metli'nin isteğini yerine getirdi
Enerjide acele kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de
Fatih Terim'den Denizbank'a tazminat davası
İşte tutuklanan polis müdürlerinin ifadeleri