Yalı Çapkını dizisine katılan Melih Özkaya kimdir?

Melih Özkaya; başrollerini Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna dahil oldu. Genç oyuncu Özkaya, dizide Akın karakterine hayat veriyor. Peki, Yalı Çapkını dizisinin yeni oyuncusu Melih Özkaya kimdir?

Bu sezona da damgasını vuran Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna, 56. bölüm itibariyle genç ve yetenekli aktör Melih Özkaya dahil olmuştu. Özkaya, dizide Ökkeş Ağa'nın yeğeni Akın karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu, karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

YALI ÇAPKINI'NIN AKIN'I MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya; sporcu, Survivor yarışmacısı, dizi ve film oyuncusudur. 1988 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Özkaya, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Ardından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde profesyonel voleybol oynamaya başladı.

HERKES ONU 2018 SURVİVOR PROGRAMINDAN TANIYORDU

2018 senesinin Survivor'ından herkesin tanıdığı Melih Özkaya, uzun zaman boyunca profesyonel anlamda voleybol oynadı. 2011 senesinde ise oyunculuk eğitimine başladı. 2012 yılında kendisini Yer Gök Aşk adlı dizide gördük. Ardından Yazgı, Secret, Mahrem gibi yapımlarda da ekranlarda yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti
Kerem Bürsin yeni filmine hazırlanıyor