Yalı Çapkını setinde korkutan kaza: Durumu ağır!

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını setinde yaşanan korkunç trafik kazası, focus puller Fethi Savaş Altınpulluk'un ağır şekilde yaralanmasıyla büyük üzüntüye yol açtı.

Cumartesi günü saat 23.00 sularında meydana gelen korkunç trafik kazası, "Yalı Çapkını" ekibini derin bir üzüntüye boğdu. Dizinin focus puller'ı olarak görev yapan Fethi Savaş Altınpulluk, setin bitiş saatinde işini tamamlayıp yalıdan ayrıldıktan sonra kendi aracına gitmek üzereyken karşıdan hızla gelen bir motosikletin çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. Hemen en yakın Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılan Altınpulluk, acil bir beyin ameliyatı geçirdi ve durumu ciddiyetini koruyor.

OGM Pictures yapım şirketi, kazada yaralanan çalışanları için seferberlik ilan ederek tüm imkanlarını seferber etti. Ancak, Altınpulluk'un durumunun hala ağır olduğu öğrenildi. Dizi ekibinin yaşadığı bu acı olayın ardından Sinema Sendikası da kazayla ilgili yasal süreci titizlikle takip edeceklerini açıkladı. Bu üzücü olay, dizi setinde büyük bir endişe ve üzüntüye neden olurken, kazanın detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı uyuşturucudan yakalandı: ''İlk defa uyuşturucu madde kullanacaktım''
Cem Yılmaz’a ‘veteran komedyen’ yanıtıyla gündem olan Hasan Can Kaya’dan yeni açıklama
Yasemin Sakallıoğlu, Çağla Şıkel'i ti'ye aldı: Şıkel'den cevap geldi
Selen Görgüzel kalça estetiği iddiasını yalanladı: Tuvalette ellediler
Umut Akyürek kardeşi Berat Akyürek'i işinden etmiş