Yalı Çapkını'na Pelin Akil Transferi: Diyar Karakteriyle Seyirci Karşısına Çıkacak

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin üçüncü sezonunda, başarılı oyuncu Pelin Akil, Ferit’in hayatındaki önemli bir kadın olan Diyar karakterini canlandıracak. Yeni sezon 13 Eylül'de başlıyor!



Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizinin kadrosuna, başarılı oyuncu Pelin Akil de dahil oldu. Akil, dizide Diyar karakterini canlandıracak. Diyar, Ferit’in çok değer verdiği ve yaşça kendisinden büyük bir kadındır.

Pelin Akil, setten ilk fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta, başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir ve yönetmen Burcu Alptekin ile birlikte yer alıyor. Dizinin üçüncü sezon çekimleri sürüyor ve 13 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.



Pelin Akil Kimdir?
17 Nisan 1986'da İstanbul'da doğan Pelin Akil, İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü mezunudur. Akil, oyunculuk kariyerine "Arka Sıradakiler" dizisiyle başladı. Daha sonra "Seksenler", "Suskunlar", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi projelerde önemli roller üstlendi. 2016 yılında oyuncu Anıl Altan ile evlenen Pelin Akil'in Alin ve Lina adında ikiz kızları bulunmaktadır.

Yalı Çapkını'nın Yeni Sezonunda Neler Olacak?
Dizinin 74. bölümü, iki yıllık bir zaman atlamasıyla başlayacak. Seyran’ın hastalığının üzerinden iki yıl geçmiştir ve bu süreçte yalı sakinlerinin hayatında önemli değişimler yaşanmıştır. Yeni sezonda izleyiciyi heyecan verici gelişmeler ve yeni karakterler bekliyor.

Sezon Finalinde Neler Yaşandı?
Dizinin sezon finali olan 73. bölümde, Halis Ağa'nın şaşırtıcı planı ve Seyran'ın hayatta olup olmadığı sorusu izleyiciyi merak içinde bırakmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.