Yalı Çapkını'nda Kahkahalar! Sahnede Yapılan Hatalar Sosyal Medyayı Salladı!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolü paylaştığı "Yalı Çapkını", yeni sezonuyla birlikte değişen senaryosunun yanı sıra ortaya çıkan çekim hatalarıyla da dikkat çekiyor. Son bölümde, oyuncuların sahnede gülerek tepki vermesi izleyicilerin gündemine oturdu.

 

 

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü üstlendiği, gerçek yaşam hikayesinden uyarlanan senaryosuyla büyük yankı uyandıran "Yalı Çapkını", eleştiriler ve tepkilerin gölgesinde yayın hayatına devam ediyor.

Yeni sezonun ilk bölümünün yayınlanmasının ardından sosyal medyada sıkça gündeme gelen dizide izleyiciler, çekim hatalarını fark etmekte gecikmedi. Dizinin 75. bölümünde, Ferit karakterinin kalabalık bir barda eğlenirken arkasında bir set çalışanının görünmesi dikkat çekti.

SAHNE DEĞIŞTI, OYUNCULAR GÜLÜYOR!

Yalı Çapkını'nın son bölümünde ise dikkat çeken bir hataya imza atıldı. Yayınlanan sahnede, sinir krizi geçiren ve bağıran İfakat karakterine, Mert Ramazan Demir başta olmak üzere birçok oyuncunun gülmesi sosyal medyada gündem oldu. Bu anlar, yeni bölümde izleyiciye sunuldu.

Başka bir sahnede ise Ferit karakteriyle kavga eden Abidin'in gülmesi, dikkatli seyircilerin gözünden kaçmadı. Bu detaylar, izleyicilerin ilgisini çekerken dizinin içinde bulunduğu durum hakkında farklı yorumlar yapılmasına sebep oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.