Yalı Çapkını’nın başrolü Afra Saraçoğlu’ndan "fragman" üzerine yorumlu kriz!

Yalı Çapkını'nin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu bomba etkisi yaratan hamlesi ile ortalığı kavurdu! Fragmanda neden bana yet yok kavgası...

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, fragmanda canlandırdığı Seyran karakterinin birkaç saniyelik görüntülerine tepki gösterdi.

AFRA SARAÇOĞLU CEHPESİ GERGİN!

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını dizisi ile oldukça sevilen bir oyuncu..

Saraçoğlu, dizinin resmi Instagram sayfasında yer alan bölüm fragmanına şu yorumu yaptı: "Seyran'ın o bölümde yer alacağını düşünmüyorum." 

Saraçoğlu bu yorumu ile dizinin fragmanında yer almamasına büyük bir tepki gösterdi. Kendisinin de bu bölümde yer alıp alamayacağı konusunda alaycı bir tavır sergileyen Saraçoğlu; kendisine fragmanda yer verilmemesine oldukça kızdı. Kendisinin projede önemli bir yeri olduğunu her zaman savunan ve son zamanlarda anlaşmazlık yaşadığı düşünülen set ekibi ve yönetmen ile arasının iyi olmadığı sinyalleri ile şaşırttı. Son zamanlarda da diziye devam etmeyeceği konuşulan Saraçoğlu; tepkisini sosyal medya üzerindeki yorumu ile dile getirdi! 

Yalı Çapkını sosyal medya üzerinden yeni fragman paylaştı! Paylaşılan fragmanda Afra Saraçoğlu krizi yaşandı. Kendisinin çok az gösterilmesine çok büyük tepki gösteren Saraçoğlu; bundan sonra ne yapacak merak ediliyor! 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Wanda Nara'nın Cesur Pozları Beğeni Topladı!
Simge Sağın, sahnede Icardi'ye selam gönderdi: Yeni bir aşk yolda mı?
"Metroya askılıyla binmesinler" demişti, sahneye jartiyerle çıktı
Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'i torbacısı sattı
Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu