Yalı Çapkını'nın İfakat'ını görenler inanamadı! Gülçin Santırcıoğlu 15 kilo verdi

Star TV ekranlarının fenomenleşen dizisi Yalı Çapkını hikayesinin yanı sıra kuvvetli oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Dizinin sevilen karakteri İfakat'ı canlandıran Gülçin Santırcıoğlu, verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncunun değişimi herkesi şaşırttı.k

Star TV ekranlarında gösterilen hikayesi ile dikkatleri çeken Yalı Çapkını ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı dizi her hafta sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına giriyor.

Yalı Çapkını'nda yaşam verdiği İfakat karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu dizide Mert Ramazan Demir'in yaşam verdiği 'Ferit Korhan' karakterinin fettan yengesini canlandırıyor. Bir anda 15 kilo birden veren ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

15 KİLO BİRDEN VERDİ: GÖRENLER İNANAMADI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başarılı oyuncu dizinin ilk sezonu ve ikinci sezonu arasında 15 kilo verdi. Gülçin Santırcıoğlu, yeni görünümüyle izleyenlerden tam not alırken, Yalı Çapkını setinde ise İfakat’ın tüm kostümleri küçültüldü.

Santırcıoğlu'nun son haline sosyal medyada çok sayıda yorum geldi. Hayranları 'Sana ne olmuş böyle İfakat?', 'Çok mu zayıfladın?', 'Güzelliğine ne demeli', 'Eski kilonuza geri mi dönseniz' gibi yorumlar yaptı.

 

 

 
 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak