Yalnızca SGK emeklilerine özel olarak tasarlanmış bir uygulama hayata geçirildi!

Türkiye'de milyonlarca emekli, yeni yılda gerçekleşecek zam için heyecanla bekliyor. Temmuz ayında yapılan zammın yetersiz kalması nedeniyle, maaşlar enflasyon karşısında önemli ölçüde eridi.

Türkiye'de milyonlarca emekli, yeni yılda gerçekleşecek zam için heyecanla bekliyor. Temmuz ayında yapılan zammın yetersiz kalması nedeniyle, maaşlar enflasyon karşısında önemli ölçüde eridi. Emekliler, maaşların iyileştirilmesini umutla beklerken, Garanti Bankası'ndan emeklilere yönelik yeni bir uygulama duyuruldu.

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, SGK emeklilerine özel olarak tasarlanan Troy logolu Emeklilere Bonus kredi kartı sayesinde kullanıcılar, SGK ile anlaşmalı markalarda çeşitli indirimlerden yararlanma fırsatına sahip olacak.

MARKALAR EMEKLİLERE ÖZEL İNDİRİM UYGULAYACAK

Emekliler, yeni kredi kartları sayesinde Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Türk Telekom, Turkcell Superonline, Sompo Sigorta, Aras Kargo, Sarar ve İşbir Yatak gibi markalarda indirimli alışveriş yapma imkânına sahip olacaklar.

Emeklilere Bonus kredi kartına başvurmak isteyenler, Garanti BBVA şubeleri, Çağrı Merkezi, Garanti BBVA Mobil uygulaması, BonusFlaş ve Bonus web sitesi aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilir. Ayrıca, Garanti BBVA İnternet üzerinden yapılacak başvurular ise kasım ayında açılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.