Yalnızca yüksek zeka seviyesine sahip olanlar çözebiliyor: Resimdeki 3 farkı 14 saniyede bulun!

Zeka oyunları, beyin sağlığını korumanın ve bilişsel işlevleri geliştirmenin en eğlenceli yollarından biri olarak öne çıkıyor. İşte yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanları zorlayacak yeni bir bulmaca: Çölde mutlu bir kaktüsü gösteren iki fotoğraf arasındaki 3 farkı bulmak için sadece 14 saniyeniz var!

Zeka oyunları, beynin aktif kalmasına ve bilişsel yeteneklerin güçlenmesine yardımcı olan etkili bir araç olarak öne çıkıyor. Bugün sizler için hazırladığımız yeni bir zeka testi ise yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanları oyalayabilecek türden.

İKİ FOTOĞRAF ARASINDAKİ 3 FARKI 14 SANİYEDE BULABİLİR MİSİNİZ?

Bu kez karşınızda çölde mutlu bir kaktüsü gösteren iki fotoğraf bulunuyor. Neredeyse tamamen aynı gibi görünen bu iki görüntü arasında tam 3 fark var. Ancak bu farkları bulmak için sadece 14 saniyeniz var! Yalnızca zeka seviyeleri yüksek olanların bu bulmacayı kısa sürede çözdüğü biliniyor.

FARKLARI BULANLAR YÜKSEK IQ SAHİBİ Mİ?

Eğer iki resim arasındaki farkları 14 saniyede bulabildiyseniz tebrikler! Bu başarı, yüksek bir IQ'ya sahip olduğunuzun bir işareti olabilir. Ancak süre doldu ve farkları bulamadıysanız üzülmeyin. Çoğu kişi bu tür bulmacalarda zorlanabiliyor.

ZORLANIYOR MUSUNUZ? FARKLAR HEMEN GÖZ ÖNÜNDE DEĞİL

Bu tür bulmacalarda dikkat edilmesi gereken şey, ilk bakışta görünmeyen detayları yakalayabilmek. Çoğu insan iki farkı hemen fark ederken, üçüncü fark daha gizli ve bulması zor oluyor. Ancak, dikkatli bakışlarla bu farkları keşfetmek mümkün.

YANITLAR HABERİMİZİN DEVAMINDA

Farkları bulamayanlar için doğru yanıtı hemen aşağıda bulabilirsiniz. Kaktüsün ağzındaki, kolundaki dikenlerdeki ve arka plandaki tepe detaylarına dikkat edenler zorlanmadan 3 farkı bulmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.