Yalova'da öğrencileri taciz eden kişi gözaltına alındı

Yalova Valiliği, KYK yurduna giden minibüslere binen ve kız öğrencileri taciz ettiği iddia edilen bir şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yalova Valiliği, kız öğrencilerin kaldığı yurda giden minibüslere binen ve taciz iddialarıyla gündeme gelen bir şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Yalova Valiliği, kız öğrencilerin kaldığı yurda giden minibüslere binen ve öğrencileri taciz ettiği iddia edilen bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Yalova Üniversitesi'nde eğitim gören kız öğrencilerin kaldığı KYK yurduna giden minibüslere binen şahsın, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda öğrencileri rahatsız ettiği öne sürüldü. Bu ihbarlar üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti ve zanlıyı yakaladı.

Vali Hülya Kaya, "X" hesabından yaptığı açıklamada, "7 Ekim 2024 tarihinde sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ihbar kabul edilerek, üniversiteli kız öğrencileri rahatsız ettiği iddia edilen şahıs jandarmamız tarafından yakalanmış olup adli süreç başlatılmıştır." dedi. Ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç da yurt önünde toplanan öğrencilere, şüphelinin yakalandığı bilgisini vererek gerekli çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.