Yalova'da sokak kedisinin yuttuğu saç tokası ameliyatla çıkarıldı

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne götürülen sokak kedisinin midesinde bulunan altı santim uzunluğundaki saç tokası ameliyatla çıkartıldı. Kedi, iyileşme sürecinde ve iyileşince sahiplenilmeyi bekliyor.

 

Sokak kedisi, Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne götürüldüğünde midesinde bulunan saç tokası, yapılan ameliyat ile çıkarıldı.

Yalova'daki bir vatandaşın ihbarı üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bir sokak kedisi getirildi. Getirilen bu hasta sokak kedisine yapılan kontroller midesinde 6 santim uzunluğunda bir cisim tespit etti. Tespit üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne getirilen sokak kedisi hemen operasyona alındı ve yutmuş olduğu tuhaf cisim operasyon ile midesinden çıkarıldı. Sokak kedisinin yutmuş olduğu bu cisim 6 santim uzunluğunda bir saç tokasıydı ve bu saç tokası veteriner hekimler tarafından başarılı bir operasyonla çıkarıldı.

 

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde tedavi gören sokak kedisinin geçirdiği operasyon sonrasında sağlık durumu olumlu yönde ilerliyor. Operasyon geçiren sokak kedisi, Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde sahiplenilmeyi bekliyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
Tarihte bugün: 17 Mayıs'ta gerçekleşen bazı önemli olaylar