Yandaş gazete yetinmedi, savaş başlattı: Şaban Dişli vekillikten de istifa etsin

AKP Genel Başkan Başdanışmanlığına kısa süre önce atanan Sakarya Milletvekili Şaban Dişli bu görevinden istifa etti. Bu istifanın ardından kazan kaynamaya başladı. Yandaş gazete Yeni Şafak, Dişli'nin vekillikten de istifa...

AKP Genel Başkan Başdanışmanlığına kısa süre önce atanan Sakarya Milletvekili Şaban Dişli bu görevinden istifa etti. Bu istifanın ardından kazan kaynamaya başladı. Yandaş gazete Yeni Şafak, Dişli'nin vekillikten de istifa etmesinin beklendiğini yazdı. Bununla yetinmeyen Yeni Şafak, partiden de birçok ismin Dişli'nin istifa etmesi gerektiğini düşündüğünü ileri sürdü. 

Dişli, istifa dilekçesinde şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bu şerefli göreve atanmamın ardından, gerek basın, gerek sosyal medya, gerekse parti içinden birçok arkadaşımın yorumları beni son derece rahatsız etti. Etmeye de devam ediyor. Partime ve Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman hangi makam ve mevkide olursa hizmet etmeyi bir onur olarak kabul ediyorum. Partimi ve Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan'ı haksız yere daha fazla yıpratmamayı teminen bu kutlu görevden istifa ettim."

AKP Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Şaban Dişli’nin istifasını bugünkü birinci sayfasına taşıyan hükümete yakın Yeni Şafak gazetesinin “Vekillikten de istifa etsin'' başlığına yer vermesi dikkat çekti.

Yeni Şafak’ı haberinde, “Hakkındaki yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkan Dişli, 15 Temmuz'un kritik isimlerden Tümgeneral Dişli'nin kardeşi. Dişli'nin şimdi de vekilliği bırakması bekleniyor.

Partide birçok kişinin Dişli’nin Genel Başkan Danışmanlığı’ndan istifasını yeterli görmediği ve hem AK Parti’den hem de milletvekilliğinden istifa etmesi gerektiğini dile getirdi'' ifadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!