Yandaş gazeteden Mustafa Altıoklar’a hakaret

ABC Haber MerkeziYönetmen Mustafa Altıoklar hakkında, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni anma programı hakkında kullandığı, “Görgüsüz, kültürsüz hodüklerin çakma destanı. Linç ettiniz gariban çocukları, bir manyağı sultan...

ABC Haber Merkezi

Yönetmen Mustafa Altıoklar hakkında, 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni anma programı hakkında kullandığı, “Görgüsüz, kültürsüz hodüklerin çakma destanı. Linç ettiniz gariban çocukları, bir manyağı sultan kılmak için'' sözleri nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı. Karar, yandaş mahallede sevinçle karşılanırken, Mustafa Altıoklar’ın Almanya’da olduğu ortaya çıktı.

Akşam, haberi adeta Altıoklar’a hakaret etmek için fırsata çevirdi. Akşam’ın haberinde Altıoklar’ın darbe girişimi anma yorumu hakkında “alçakça'' nitelemesi yer aldı. Haberin Twitter paylaşımında daha da ileri giden yandaş gazete, “Korkak tavuk gibi kaçtı'' ifadelerine yer verdi.

YANDAŞ MAHALLENİN TANI ALERJİSİ
Aynı zamanda Psikiyatrist olan Mustafa Altıoklar, geçmişte bilimsel metotlarla yaptığı incelemeler sonucu AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında “narsist kişilik bozukluğu'' tanısı koyması nedeniyle iktidar çevreleri tarafından sevilmeyen bir isim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!