Yandaş müdürler yandaş müdürü destekledi!

Gerici Yeni AKit'in İstanbul Erkek Lisesi öğrencilerine ve protesto gösterileri hakaret etmesinin ardından AKP'nin sendikasına üye yandaş 'müdür'ler de kendileri gibi bir yandaş olan müdüre destek verdi. Mezuniyet törenindeki...

Gerici Yeni AKit'in İstanbul Erkek Lisesi öğrencilerine ve protesto gösterileri hakaret etmesinin ardından AKP'nin sendikasına üye yandaş 'müdür'ler de kendileri gibi bir yandaş olan müdüre destek verdi. Mezuniyet törenindeki konuşması sırasında öğrencilerin sırtını dönerek protesto ettikleri İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Hikmet Konar'a, AKP'nin eğitim alanında örgütlediği Eğitim-Bir-Sen üyesi bir grup 'öğretmen' destek açıklaması yaptı.

Lisenin önüne gelen grup adına açıklamada bulunan Eğitim-Bir-Sen İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Rıfat Kavak, 'öğretmen ve eğitici' kimlikleriyle İstanbul Erkek Lisesi'ni ziyaret ettiklerini dile getirdi.

Kavak, okulun mezuniyet töreninde yaşanan olayla ilgili İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Hikmet Konar'ı desteklemek için buraya geldiklerini söyledi.

'Öğrencilerden bihaber' itirafı!

Çocukların, hocalarına neden sırtlarını döndüklerinin bile farkında olmadığını belirten Kavak, "Bizler eğitimciler olarak ideolojik bağlantıyla okullarımızı, çocuklarımızı şekillendiren birtakım grupların buralardan elini ayağını çekmesi için buradayız." dedi.

Kavak, "Yarın 500 puanla buradan mezun olan bu çocuklarımızın üniversitede bir yere geldiklerinde ülkesine, milletine ve anne babasına sırtını dönme kaygısı içinde olduğumuz için bizler buradayız." ifadelerini kullandı.

Anne babalara seslenen Kavak, çocuklarına sahip çıkmalarını istedi.

Yapılan açıklamanın ardından grup okuldan ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!