Yandaş Ömer Turan'dan İsmail Kahraman'a Che Guevara eleştirisi

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın devrimci lider Che Guevara'ya yönelik hakaret içerikli ifadelerine AKP yandaşı kimliğiyle bilinen yazar Ömer Turan'dan sert eleştiri geldi. Ömer Turan,Kahraman'a "Ben Che'yi değil de onu Bolivya...

Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın devrimci lider Che Guevara'ya yönelik hakaret içerikli ifadelerine AKP yandaşı kimliğiyle bilinen yazar Ömer Turan'dan sert eleştiri geldi. Ömer Turan,Kahraman'a "Ben Che'yi değil de onu Bolivya dağlarında öldüren alçak Amerikan emperyalizmini lanetlemeyi tercih ederim. Kahrolsun Amerikan emperyalizmi" ifadeleriyle seslendi. 

Ömer Turan'ın mesajları şu şekilde;  

"Sayın İsmail Kahraman, sizden emperyalizme meydan okuyan Ernesto Che'yi değil de emperyalizmin bizzat kendisini eleştirmenizi beklerdik.

Ben Che'yi değil de onu Bolivya dağlarında öldüren alçak Amerikan emperyalizmini lanetlemeyi tercih ederim. Kahrolsun Amerikan emperyalizmi.

15 temmuz darbesini Che mi yoksa ABD'mi planladı? Darbenin merkez üssü Küba mı yoksa incirlikmi?O halde,niye ABD değil de Che eleştiriliyor?

Devletimizin bekası tehdit altında. Küresel bir saldırı altındayız.Bu istiklal ve istikbal mücadelesi için,tüm milli unsurlar birleşmelidir

İçerde birliğimizi korursak, dışardan gelecek hiç bir saldırı bizi yıkamaz, aksine güçlendirir. Bizi bölecek polemiklerden uzak durmak lazım

Tam bu aşamada, Che tartışması Başlatmanın Ülkeye, AK partiye, hatta islamcılığa ne gibi faydası olabilir. Bir tane somut örnek verin lütfen"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor