Yandaş topçudan düğün açıklaması: Savaş varken düğün olmaz

Sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlenme teklifinde bulunan ve yakın zamanda düğün yapması beklenen Arda Turan, nikah tarihiyle ilgili sorulara, ''Bu durumda eğlence yapamayız. Savaş varken düğün olmaz'' şeklinde yanıt verdi.Başakşehir'li...

Sevgilisi Aslıhan Doğan'a evlenme teklifinde bulunan ve yakın zamanda düğün yapması beklenen Arda Turan, nikah tarihiyle ilgili sorulara, ''Bu durumda eğlence yapamayız. Savaş varken düğün olmaz'' şeklinde yanıt verdi.

Başakşehir'li topçu Arda Turan, önceki gün bir arkadaşı ve kardeşi Okan Turan'la Zorlu Center'da görüntülendi. Üzerinde takım elbise bulunan Turan'a muhabirler, ''Damat gibisiniz. Nikah tarihi belli oldu mu?'' diye sordu.

NTV'nin haberine göre, Afrin'de şehit düşen askerler için çok üzgün olduğunu belirten Turan, ''Ülkemiz ve askerlerimiz şu an bir mücadele veriyor, can veriyor. Bu durumda eğlence yapamayız. Savaş varken düğün olmaz. Zamanı gelince her şey olur'' ifadelerini kullandı.

Sevgilisi Aslıhan Doğan'a geçen ay evlilik teklif eden Turan'ın 4 Haziran'a gün aldığı, çiftin Çırağan Sarayı'nda yapılacak düğüne hazırlanmaya başladığı öne sürülmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
Teknik adam istifa etti!
Galatasaray, Sivasspor maçı için hazırlıklara devam etti
Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!