Yandaşlar, Libya tezkeresine karşı çıkan Fatih Portakal’ı hedef gösterdi

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Libya'ya asker gönderilmesine karşı çıktığı sözleri nedeniyle yandaş medya tarafından hedef gösterildi.

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Libya'ya asker gönderilmesine karşı çıktığı sözleri nedeniyle yandaş medya tarafından hedef gösterildi.

"Fatih Portakal, bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaretler savurarak gerçek yüzünü ortaya çıkarttı", "Özür dile Fatih Portakal", "Küstah açıklama" ifadeleriyle hedef alınan Portakal, Libya'ya asker gönderilmesi kararına ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğal gaza muhtaç mıyız? Muhtacız diyor. Türkiye'nin gidiş sebebi belli zaten. Bırakın siz onu Libya'da ezilenler var Hafter darbeci o öyle şu böyle, demokrasi insan hakları, özgürlük; belli Türkiye'nin neden gittiği. Ve neden bir koruma şemsiyesi oluşturmak istediği. Anlaşmanın içeriği belli aslında doğal gaz ve petrol. Türkiye'de bu duruma geldi ya. Emperyalistleri biz niye eleştiriyoruz. İnsanların doğal kaynaklarını sömürüyorlar, onu yapıyorlar bunu yapıyorlar" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir